“Щоб змінити людей, їх потрібно любити. Вплив на них пропорційний любові до них”. Й.Г.Песталоцці

середа, 19 грудня 2018 р.

БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ

#HealthySchools_UA
18 грудня 2018 року відбулися збори батьків учнів 4-А класу, під час яких було обговорено питання «Створення умов для реалізації здорового способу життя дітей 9 -10 – річного віку.
Розпочалося спілкування з дружнього кола. Батьки мали можливість поділитися емоціями і налаштуватися на плідну роботу. Під час дискусії було визначено 10 причин для ведення здорового способу життя. Батьки дійшли висновку, що дотримання цих правил є єдино правильним для побудови щасливого життя.
Під час роботи у групах батьки визначили шляхи реалізації цього рішення: дотримання режиму дня, ранкова зарядка,  раціональне харчування, прогулянки, заняття спортом, щирі і довірливі стосунки між батьками і дітьми. А ще  батьки поділилися власним досвідом профілактики захворювань на ГРВІ та грип, такими як вживання фруктів і овочів.
На зборах були обговоренні й питання організації життя класу. Але, підводячи підсумок, ми домовилися, що батьки зроблять все можливе щоб створити умови для того, щоб їхні діти могли вести здоровий спосіб життя.
 
 
 
 
 
 
 


Немає коментарів:

Дописати коментар