“Щоб змінити людей, їх потрібно любити. Вплив на них пропорційний любові до них”. Й.Г.Песталоцці

субота, 25 травня 2019 р.

ЕКСКУРСІЯ ДО ДЕНДРОПАРКУ

25 травня 2019р. 4-А клас разом з батьками відвідав чудовий дендропарк, що знаходиться поблизу селища Ямпіль,  і пройшов надзвичайно цікавий квест куточками рідної природи.
Він розпочався із радісного здивування дітей: "Мамо, качечки! Справжні качечки!" Дійсно, спершу ми мали можливість помилуватися невеличким ставком із качками.
А далі мандрували лісовою стежинкою через листяний ліс до річки Жеребець. Під час дванадцяти зупинок діти і їх батьки мали можливість помилуватися природними об`єктами, подивитися на черепах, послухати спів різних птахів, за допомогою парому переправитися через річку, прочитати на інформаційних стендах про тварин, що мешкають у річці та на її берегах.


Дедропарк "Мелодія лісу" вразив нас ландшафтним дизайном і різномантністю рослинного світу. А ще діти і дорослі мали змогу відвідати  пташиний двір, де зблизька роздивилися фазанів, павлинів, перепілок, півників. А далі....  Діти захоплено тягли батьків до загонів із поні, карликовими кізочками, родиною кабанів, оленями, білочкою та іншими тваринами. Батьки не відставали від дітей, їм також було дуже цікаво  помилуватися тваринами зблизька.
Мандрівка була  настільки захоплюючою, що навіть дощик, що декілька разів припускав, не став нам на заваді. 
Дякуємо Ользі Вікторівні Лебединській та Ганні Миколаївні Несмашній за організацію такої чудової екскурсії!

Немає коментарів:

Дописати коментар