“Щоб змінити людей, їх потрібно любити. Вплив на них пропорційний любові до них”. Й.Г.Песталоцці

неділя, 6 жовтня 2019 р.

СВЯТО ДО ДНЯ УЧИТЕЛЯ


Концерт, який підготували учні СЗШ №1 разом з педагогом -організатором Світланою Володимирівною до Дня вчителя, вразив учнівськими талантами і креативним підходом до організації. Розпочали концерт учні 11 класу, які душевно поздоровили вчителів з їхнім професійним святом. Хвилюючись, першачки прочитали святкові вірші і заспівали пісню про те, як вони вчаться у першій школі. Учні 3-4 класу співали дружно і весело, і були нагороджені аплодисментами. Але найбільше присутніх вразила та частина концерту, коли вчителі спробували себе у ролі учнів НУШ. Вони писали тест, робили руханку, розвивали креативність і критичне мислення. Учні були у захваті.
 
 

Приємно було почути слова подяки від представників батьківського комітету, які відмітили велику роль вчителів у вихованні і навчанні їх дітей. Голова батьківського комітету школи вручив директору СЗШ №1 Чир`яну А.Р, грамоту за самовіддану педагогічну працю.
 
 
Це свято об`єднало декілька поколінь вчителів. Директор школи Чир`ян А.Р. від усього колективу поздоровив ветеранів вчительської праці: Паничеву Н.І., Бєляєву М.С., Губарєву В.І., Сбітнєву К.І., відмітивши, що завдяки їх відданій праці, школа розвивалася і удосконалювалася. Саме ветеранам були присвячені танцювальні номери учнів 8 і 9 класів. Концертну програму завершила пісня "Надежда", яку душевно виконала учениця 9 класу Іоніна Софія.

Під гучні оплески учнів, педагогічний колектив школи зібрався на сцені, приймаючи вітання і побажання.

Немає коментарів:

Дописати коментар