“Щоб змінити людей, їх потрібно любити. Вплив на них пропорційний любові до них”. Й.Г.Песталоцці

пʼятниця, 14 лютого 2020 р.

ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

Весь тиждень 1-А клас разом з іншими учнями СЗШ №1 готувався до 14 лютого. Напередодні на нас чекав сюрприз: закінчення Тижня Математики принесло нам дві грамоти. Відзначили Морозова Тимура і Бартеньєву Варвару як Магістрів Математичних наук у номінації «Талановитість». Діти щиро раділи.

І ось настав довгоочікуваний день. З самого ранку Дня Святого Валентина запрацювала чарівна пошта. На думку першокласників, наша скринька була найкращою (Ми щиро вдячні за допомогу Морозовій Анжелі Валеріївні). Кожен намагався відправити якомога більше валентинок своїм друзям. Першокласники раділи тому, що їхні роботи створили цікаву виставку до свята і з великим задоволенням розглядали плакати інших класів.

А потім сталося диво! До класу прилетів справжній янгол і роздав валентинки тим, хто має щирих друзів. Всі гамму почуттів дітей важко описати!

Шановні друзі! Вітаю з Днем святого Валентина! Бажаю з почуттям закоханості зустрічати кожен день. Бажаю любити своїх близьких, свою другу половинку, свою роботу та діяльність, своє життя і себе. І нехай всяка любов завжди буде взаємною!

Немає коментарів:

Дописати коментар