“Щоб змінити людей, їх потрібно любити. Вплив на них пропорційний любові до них”. Й.Г.Песталоцці

субота, 31 березня 2018 р.

Шановні друзі!

Фонд Ігоря Янковського «Ініціатива заради майбутнього» запрошує до участі в VІ Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО». 

Світ навколо нас стрімко розвивається. Науково-технічний прогрес змінює країни і міста прискореними темпами. І це, звичайно ж, не може не зачіпати Україну. Бурхливі зміни відбуваються і в нашій країні. Іноді дорослим навіть важко уявити, якою стане Україна через кілька років. Але у дітей фантазія безмежна.

Майбутнє – продовження, наслідок сьогодення. У сьогоденні відбуваються події, які формують майбутнє. Кожна людина може впливати на події та зміни. Майбутнє має бути закладене в теперішньому.

Тематика конкурсу, «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО» покликана дати юним художникам України можливість висловити свої ідей про майбутнє своєї країни, намалювати той образ України, в якій би хотілося жити, навчатися, розвиватися сьогодні і в майбутньому. Якою буде Україна майбутнього – залежить від кожного з нас.

Ми запрошуємо всіх бажаючих дітей України за допомогою художньої творчості, малюнку поділитися своїм баченням майбутнього нашої країни.

До участі в Конкурсі на тему «УКРАЇНА МАЙБУТНЬОГО» запрошуються юні художники віком від 5 до 17 років включно. Щоб стати учасником конкурсу, потрібно створити малюнок на вказану тему, форматом А3 або А2. Творча робота (малюнок) може бути виконана у будь-якій техніці – олівцем, фарбами, фломастерами, пастеллю - як підкаже фантазія юному художникові. Переможців, котрих визначить журі за результатами Конкурсу, буде нагороджено цінними подарунками.

Прийом художніх робіт триватиме з 26 березня по 26 травня 2018 року.

Для ознайомлення з умовами конкурсу - обов’язково відвідайте:
• сайт Фонду в Інтернеті:
http://iff-charity.org/uk/konkurs-malyunka
Для розуміння правил участі - обов’язково прочитайте:
• Положення конкурсу, що додаються у листі.
Для оформлення участі, обов’язково заповніть та надішліть нам:
• Заявку на участь у Конкурсі;
• Авторський договір про передачу виключних майнових прав на твір образотворчого мистецтва.

З повагою та побажаннями творчого натхнення,
Всеукраїнський благодійний фонд Ігоря Янковського
«Ініціатива заради майбутнього»

Якщо Вас цікавить додаткова інформацію про Конкурс,�будь ласка, телефонуйте за номерами:
+38 (067) 247 59 31,
+38 (067) 550 35 90.

Немає коментарів:

Дописати коментар