“Щоб змінити людей, їх потрібно любити. Вплив на них пропорційний любові до них”. Й.Г.Песталоцці

пʼятниця, 27 квітня 2018 р.

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ В СЗШ №1

Сьогодні 28 квітня - Всесвітній день охорони праці. 
Ідея проведення Всесвітнього дня охорони праці бере початок від Дня пам’яті загиблих працівників, уперше проведеного американськими та канадськими трудящими в 1989 році в пам’ять про працівників, які загинули та отримали травму на виробництві.
Міжнародна організація праці оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці для того, щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми, а також до того, яким чином створення та просування культури охорони праці може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці. Вперше він відзначався у 2003 році. У цей день більш ніж в ста країнах світу проводяться заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до невирішених проблем охорони праці.
В Україні цей День отримав назву «День охорони праці» і відзначається згідно до Указу Президента України № 685/2006 від 18 серпня 2006 року щорічно 28 квітня.
 
   

 
 
Сьогодні діти 3-А класу обговорили проблему безпеки праці як на шкільних уроках, так і в побуті, повторили основні правила безпеки при роботі з ножицями, гострими та колючими предметами. А на уроці праці робили все можливе, щоб дотримуватись цих правил на практиці.
Аня Калашник, Макогон Маргарита, Ляшенко Павло і Амброзієва Ліза до цього дня виконали малюнки, у яких показали, що змушувати дітей до важкої і недитячої праці не можна. Учні 3-А класу жваво обговорили цю тему і дійшли висновку, що праця повинна бути відповідно до віку, безпечна і корисна. Найважливішим моментом було те, що діти відмітили, що в нашому житті праця дуже важлива і прожити без неї ніяк не можна. АЛЕ ПРАЦЮЮЧИ, КОЖНА ЛЮДИНА ПОВИННА ДОТРИМУВАТИСЬ ПРАВИЛ БЕЗПЕКИ!














 
 
 
 
 
 
 
 
Сподіваюсь, що сьогоднішній день залишиться в пам`яті у дітей, як нагадування, що потрібно дотримуватись правил безпеки, і сприяє праці без травматизму в  подальшому.

Немає коментарів:

Дописати коментар