“Щоб змінити людей, їх потрібно любити. Вплив на них пропорційний любові до них”. Й.Г.Песталоцці

четвер, 26 квітня 2018 р.

ВШАНОВУЄМО ПАМ`ЯТЬ ТИХ, ХТО ЗАГИНУВ, ЗАХИЩАЮЧИ НАС, ПІД ЧАС ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ

32-роки тому, 26 квітня 1986-го року, на Чорнобильській АЕС сталася аварія – безпрецедентна катастрофа, маштаби якої важко збагнути й досі. Вона стала найбільшою по кількості громадян, що приймали участь у ліквідації її наслідків.
Щороку 26 квітня весь світ шанує пам’ять жертв цієї аварії, від страшних наслідків якої нас врятували прості люди, які стали героями.  Чимало наших земляків самовіддано ризикували своїм життям заради життя майбутніх поколінь.
В ЗЗСО І-ІІІ ст №1 учні 3-го класу провели годину спогадів "Чоронобиль - наша біль і спокута",  під час якої дізналися історію цієї страшної трагедії, обговорили причини і наслідки.  Після перегляду відеофільму "Чорнобильська трагедія" і  його обговорення, діти дійшли висновку,  що кожна людина відповідальна за майбутнє нашої Землі і прийдешніх поколінь, що людство має об’єднатися у спільному пошуку шляхів  порятунку від загрози екологічного лиха. 

 
 
 
 
 
 
Чорнобильська біда надовго залишиться в нашій пам'яті. Ще довго ми будемо відчувати на собі її наслідки, ще довго чутимемо її дзвони. Вони лунатимуть за тими, кого вже немає, кого не стане завтра, хто заплатив за чиюсь помилку своїм здоров'ям, життям.

Немає коментарів:

Дописати коментар