“Щоб змінити людей, їх потрібно любити. Вплив на них пропорційний любові до них”. Й.Г.Песталоцці

пʼятниця, 25 травня 2018 р.

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА

Сьогодні святковий та урочистий день – Свято Останнього дзвоника. З одного боку це довгоочікувана радість, з іншого - підведення певних підсумків та початок великих літніх канікул.



Із словами привітання до учнів звернувся директор ЗЗСО №1 Чир`ян А.Р.. Він поздоровив усіх зі святом, наголосив, що діти чудово навчалися у році, що минає, і побажав усім присутнім гарного відпочинку.
 

Пісня, яку виконала творча група 5-го класу була веселою і налаштувала на позитивні емоції. Їм підспівували всі від першокласників до батьків.
А віршовані побажання від учнів 4-го класу не залишили байдужими нікого.
Всі події свята фіксувалися для історії.

Не встигли відлунати оплески, як дівчатка із 5-го класу порадували запальним танцем. діти алодували, не шкодуючи долонь!
 
 
 
 
 
Найкращі учні були нагороджені почесними грамотами та подяками від керівництва навчального закладу.
 
 
 
 
На святі останнього дзвоника, окрім традиційних почесних грамот, багато дітлахів отримали й інші відзнаки. Двох учениць нашого класу: Калашник Анну і Пилип Марію нагородили за активну участь у міських і шкільних конкурсах. А ще керівництво закладу винесло подяки батькам наших учениць Ляховій Т.О. та Пилип О.Й. за активну  участь у житті школи та класу.



Радісне свято пролетіло швидко.

Але на учнів 3-го класу ще чекали сюрпризи. Прийшли результати конкурсу"Соняшник". Лебединський нікіта, Калашник Анна, Коломійев Валентин та Редін Володимир отримали грамоти і почесні призи!

 Вітаю школярів, батьків та педагогічний колектив із закінченням навчального року. Усім бажаю гарного, веселого та плідного відпочинку.
Більше фото у розділі "Щасливі миттєвості нашого життя"

2 коментарі:

  1. Відповіді
    1. Зовсім ні! Починаючи з 29 травня у пришкільному таборі на Вас чекає безліч пригод! Тож беріть із собою капелюх, пляшку водички. І ... не проспіть!

      Видалити