“Щоб змінити людей, їх потрібно любити. Вплив на них пропорційний любові до них”. Й.Г.Песталоцці

середа, 23 травня 2018 р.

ДЕНЬ БІОЛОГІЧНОГО РІЗНОМАНІТТЯ

Щорічно, починаючи з 2001 року, 22 травня відзначається Міжнародний день біологічного різноманіття. Цей День був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН в 1995 році.
Біологічна різноманітність — це все різноманіття життя на планеті, яке сьогодні стрімко скорочується. Головне завдання цього Дня — звернути увагу громадськості на проблему безповоротного зникнення на Землі багатьох представників флори і фауни.
3-й клас старанно готувався до цього дня. Ми обговорили питання зникнення з нашої Землі багатьох видів тварин і рослин. Зробили висновок, що людина теж винна у тому, що відбувається на Землі. 

 
 
 
Також ми зробили поробки з використаних матеріалів, виконали малюнки рідких видів рослин і тварин. Інші класи також активно готувалися до  Дня біологічного різноманіття. Старші діти писали доповіді, робили буклети, збирали макулатуру, пластикові пляшки і кришечки.
 
 
 
23 травня 2018 р.  виставка поробок і малюнків до Дня біологічного різноманіття була відкрита. Ми побачили багато цікавого.
 
 
 

 
  І зрозуміли, що відзначення Міжнародного дня біологічного різноманіття – чудова нагода ще раз згадати про необхідність збереження біорізноманіття та усвідомити відповідальність за збереження цієї дорогоцінної спадщини для нинішніх та прийдешніх поколінь.

Більше фотографій у розділі "Щасливі миттєвості нашого життя"

Немає коментарів:

Дописати коментар